Merry Christmas

Till alla älskade och saknade hemma i Sverige, jag hoppas ni hade en fin fin julafton med allt vad det innebär. Snö? God mat, fina klappar och många skratt. Åh brudar hoppas juldagskvällen var något alldeles särskilt, jag saknar er!!!!

Merry Merry Christmas

Jorden runt på trettio dagar

Faktum är, mitt liv är kaotiskt och veckan som kommer, kommer vara en av de mest galna ever.

Är precis hemkommen från en suverän weekend med Andrea i San Fransisco, en stad jag alltid velat åka till. Har haft drömmen om att få se golden gate sedan jag var liten och likaså att åka cablecars och att få gå i de oändliga backarna. Det var precis som jag hade föreställt mig och Andrea kan vara den lyckligaste som får bo och leva där.

December månad har såhär långt varit turbulent och otroligt händelserik och jag saknar den svenska julen. Jag har egentligen jätte jätte jätte mycket att berätta och skriva om men eftersom klockan är 1 pm och jag ska upp om 4 timmar för ett ta nästa flyg, denna gång med destination London, så väljer jag att avstå. Lägger upp några bilder från helgen och resten hittar ni tro det eller ej på facebook.

Ha en bra vecka allesammans!








Äkta amerikansk fest med röda platsmuggar och ping pong lek


Shopping! Otippat, jag haglund och andrea på rundtur i SF. Love it!






GOLDEN GATE, ANDREA & JAG






klockren


tack för en fin helg vännen






Hej Andrea

Jag har så mycket att ta igen och så så så så mycket att skriva om, jag vet! Men nu är biljetten utskriven och om några timmar är jag påväg mot Andrea och San Fransisco :)

D. Sigvardsson

Nu har jag varit ifrån Denice allt för länge, kan du vara snäll och komma fram. Someone needs you!


 

 


RSS 2.0