Studenten

Idag ar det en stor dag! Vaknade for en halvtimme sedan, forsta tanken som for upp var att Kimpan tar studenten. Vad ar klockan tanker jag snabbt? 7 AM ok ok rakna 9 timmar framat, ah shit: utspring! Klockan 4 pa Soderportgymnasiet i Kristianstad. Ni forstar inte hur mycket jag onskar att jag kunde fa vara dar, uppleva det igen. Uppleva gladjen och fa dela den med min syster.

Det ar Fredag och jag ar peppe pa helg, speciellt med tanke pa att jag har tva overnattande tjejer har som flog inn fran Seattle igar, i helgen vantas hoga temperaturer som bara den och klockan ringer ut tidigt for mig idag :) Men forst ett stopp hemma tack!

GRATTIS, GRATTIS OCH GRATTIS Kimberly Disley Student 2010

Hysteriskt

Onsdagkväll

Tror nog jag gjorde Sara lite småglad precis, då jag ringde och berättade lite planer jag legat och smidit på. Det är nämligen så att om vi ca 3 veckors tid kommer vara de enda som är hemma i Menlo. Resten av våra kära är ute på resande fot, så istället tänker vi åka på konsert och se vår storfavorit (just nu) Travie McCoy och sjuuuunga med som bara vi kan till Billionaire

Nu ska jag krypa till sängs, betydligt senare än vad som var tanken. Imorgon väntas i princip sista arbetsdagen för veckan och så fort jag slutat imorgon åker jag till stationen för att hämta upp seattle brudar :)


hysteriska utbrott i pismo

Stunder då man längtar hem

Idag fyller min bästa och andra halva 20, emmie wemmie åkerblomman GRATTIS. Hoppas the UK bjuder på världens bästa födelsedag... Helst av allt hade jag velat komma förbi och ge dig en värsting kram - åh inte vet jag laga mascarpone pasta tillsammans och bara prata om allt som hunnit hända sedan vi fyllde 19

 
och åh vad jag saknar dig syster, önskar jag kunde vara där och dela studentens goda stunder med dig!
Just nu är det lite jobbigt...

Måndag morgon

Jag: "Jag är pepp på en ny arbetsvecka"
Frida: "Jag är faktiskt pepp på hela livet!"

Länge leve utklädnader och lek

Såhär såg vi ut igårkväll då Mickis bjudit in till fest, större delen av dagen gick åt till att samla på sig skrot och korn och kul hade vi! Resultatet blev bra och kvällen var kanon. Idag är här förövrigt så varmt så jag tuppar av snart; åkte vid lunchtid iväg för lite shopping på egen hand. Tre timmar och några dollar senare är jag nu redo för bara ben och flipflopp CALI SUMMER 2010!!!!

Nu väntar jag på att Fridis och Sara ska sluta för dagen; duktiga dom är som gjort nytta!

Och syster, jag hoppas balen var allt vad du önskat och att det lyste om dig tvekar jag inte en sekund på





Sjung om studenten

Tankeverksamheten är som bäst på nätterna och återigen har jag en uppesittarkväll med dator, bilder och minnen. Att bläddra igenom gamla bilder är en hobby som aldrig dör, det är fruktansvärt roligt.

Hur som helst - tidigare i veckan fick jag ett meddelande skickat av min kära syster som ville dela med sig av att det var dags för den årliga skattjakten för alla studenter hemme i Kristianstad. Jag stirrade på raderna hon hade sktivit, ja, jag stirrade så mycket att bokstäverna smetades ihop och det blev blurrigt.

Jag kan inte för mitt liv förstå att det var ett år sedan jag (vi) var där, att så lång tid kan passera så snabbt är för mig en ny uppenbarelse och jag suckar högt när jag tänker tanken; "student 2009" du finns inte längre!

Nu är jag inte där, som åskådare längs festens gator. Men jag vet att många av er är. Och jag hoppas du får världens bästa studentdagar kimbelina!<3



We can't wait for the weekend

imorgon testar vi på nya vetten och tar oss ut på nya vägar, tanken är att vi ska upp i tid och ta oss till San Gregorio beach. Innan dess ska vi fixa utstyrseln till Mickis partajjass

we live for the weekends


Pismo beach

Hej mina fina

FÖR BILDER FRÅN HELGEN, PLEASE VISIT http://fridagrundstrom.blogg.se/ DÅ BILDKVALITÉ/KVANTITÉ INTE ENS KOMMER I NÄRHETEN AV VAD MIN VÄN FRIDA KNÄPPTE AV!

(alldeles för sen update) en hel vecka har gått och bakom mig har jag en av de bästa helgerna jag haft än så länge av mina snart tio månader hemifrån. I fredags drog vi nämligen ner till Pismo beach för att b la. fira Fridalito som hunnit fylla sina 20! Det var en av mina första riktiga raodtrips, då resan tog närmare fyra timmar och biten av den kaliforniska kusten som vi fick se var marvelous :) framme var vi några minuter innan tolvslaget och fridas födelsedag inleddes officiellt på hotellrummet med en super snabb uppiffning och några skål innan utgång på tjejernas, sedan tidigare gånger, favorit klubb i San Louis.

Lördagen, hett hett hett. Stranden kallade och vi fick några timmar i solen (samt ett första dopp i stilla havet) innan vi gick upp för att göra oss i ordning till barbequen som Josh's föräldrar hade fixat för oss. Några timmar med god mat, ännu godare sällskap och massa lek i solen gjorde eftermiddagen till guld. Den sken upp ännu mera när vi sedan begav oss till Josh's salong för att fixa looks and curls - därefter en riktigt, riktigt bra utgång. MED modevisning, Vip bord och daaaaaaaaaaans.

På söndagen begav vi oss till avila beach, också alldeles i trakten för mer sol och bad. Men dock så var det likgiltigt med att ligga på stranden i Alanya. Så underbart, så där låg vi till sent in på eftermiddagen innan vi begav oss de fyra timmarna hemåt.

Bakom mig (oss) lämnade vi en helg fyllt med minnen och guldglimtar. Vi har kommit fram till att vi har det för bra och att verkligheten som vi känner till den idag är långt ifrån den verklighet vi trodde vi skulle ha. Slutsats; "USA är för bra för hemmakvällar med film" det finns SÅ mycket att se, upptäcka och njuta av! 



kvällen (fredag) spenderades med Frida. Vi pratade b la. om ovanstående över en middag på cheesecake.

Cheesecake dejterna med denice saknar jag, speciellt när hon på facebook skriver att hon ätit en solo måltid på McDonalds ikväll (?) så kom hit, kom hit. det kan inte bli annat än bra

RSS 2.0