Du goda dagdröm

J, pojken som förändrat mitt liv. Han får mig att skratta och må så bra, jag ser saker på ett helt nytt sätt och för vad dom verkligen är. Jag önskar i hemlighet att jag kunnat få ha honom för alltid. Dessutom var hans skolfoto det sötaste av dom alla, det sken om honom, som det bara kan göra om honom och jag var så glad att det är jag som får hämta upp honom varje dag och ta med honom hem :)


Så till dagen...
Jag önskar alla dagar kunde vara som du, soliga onsdag i slutet av Januari

Droppade av ungarna vid skolan och åkte direkt upp till Denice och käkade frukost. En av två dagar som jag har gjort det nu och det kommer bli en rutin, så länge hon bor kvar vill säga, för om ett litet tag flyttar familjen baugh till ett hus bara ett stenkast ifrån mig. Åh sjung halleluja!

Efter frukost tog vi chevan upp till university district för att hämta ut en bok på student bokhandeln. Vi blev fast i student vimmlet och båda två gick bland hyllorna och dagdrömde om livet som student på University of Washington. Ja, pengar kan man använda till mycket och där skulle dom investeras väldigt bra! Har någon 45000$ att bjuda på?

Lite sena så mötte vi upp Betty downtown, planen var att vi skulle gå på en omtalad utställning här i Seattle om något så spännande som människokroppen (ibland får vi för oss att göra någonting utbildande) MEN som alltid med vår trio blir det inte alltid som vi först sagt. Vädret var helt enkelt för fint för att stänga ute så vi strosade längs Public Market istället och hade lunch vid vattnet. Till vår grekiska lunch fördes samtal om the American dream, om att hitta den rätta och en dag kunna bli en Seattle housewife! Guuuuuud haha. Precis som Katrine som jag och Denice stötte på på Starbucks igår, kom hit som au pair från lilla Laholm, levde ett fullbordat au pair liv vad det lät som och som vips. Hittade mannen hon senare gifte sig med bara några veckor innan hon skulle tillbaka till Sverige igen. It happens people, överallt!





Oh vilken härlig dag

Idag har det varit en underbar dag här i Seattle, vaknade tidigt men när det ljusnade tittade solen fram. Började dagen med en ordentlkig morgonrunda med betty, sen hem bytte om på med solbrillorna och hämtade upp Josefin för en guidad tur runt mercer och en god lunch ute i solen :)

... och mer sol blir det framöver. FÖR. Jag har nämligen precis bokat min flygbiljett till Miami. Så den 27 Mars bär det av tillsammans med Mimmi och två andra tjejer från New York. Tillsammans ska vi spendera springbreak på southbeach, det kan inte bli annat än bra!!

Imorgon har jag varit här på Mercer Island i 5 månader, halvtid närmar sig och det känns närmast overkligt.








weekend

Welcome to seattle, det har inte slutat regna på en vecka nu. en lång lång grå vecka

Mina armar värker, mina ben värker och kroppen känns som en spaghettiklump för jag har nämligen varit på en två timmars lektion av bergsklättring, askul! Min LCC spikade definitivt denna månadens au pair möte :)
helgen har också bjudit på möten med spännande  människor, lite arcadespel, vinprovning och en avskedsmiddag för lisa-fisa som lämnar oss på måndag!!!!!

what else...
haha jo, när jag och denne kom hem till henne igårkväll efter en kväll ute med yasse och malin och yasses något crazy hosty så träffar vi på sheri, denice värdmamma, precis innan vi ska upp och lägga oss. vilken människa! haha vi pratade om våra mål med att vara här och hur vi ska nå dessa mål, ja lovar jag blev värsta ispirerad och imponerad. Hon sa någonting jag aldrig kommer glömma

"A goal without a plan is nothing else than a daydream"

bla bla bla...

precis hemkommen från Lisas, när jag kom in på hennes rum och såg alla resväskor packade slog det verkligen mig att hon ska hem, att hon faktiskt kommer va i Sverige på tisdag. Galet galet men hon är en vän för livet och vi ses i september igen :) innan dess gjorde jag betty och denice något riktigt amerikanst och flottigt - gästade på IHOP och eat as much pancaces as you want höhö. Nu är jag trött efter en lång helg och sängen kallar, hej hej


bye bye baby


ost, kex & vin - trevligt




spiderman


au pairer är vi allihopa allihopa


weekend

Mina armar värker, mina ben värker och kroppen känns som en spaghettiklump för jag har nämligen varit på en två timmars lektion av bergsklättring, askul! Min LCC spikade definitivt denna månadens au pair möte :)
helgen har också bjudit på möten med spännande  människor, lite arcadespel, vinprovning och en avskedsmiddag för lisa-fisa som lämnar oss på måndag!!!!!

what else...
haha jo, när jag och denne kom hem till henne igårkväll efter en kväll ute med yasse och malin och yasses något crazy hosty så träffar vi på sheri, denice värdmamma, precis innan vi ska upp och lägga oss. vilken människa! haha vi pratade om våra mål med att vara här och hur vi ska nå dessa mål, ja lovar jag blev värsta ispirerad och imponerad. Hon sa någonting jag aldrig kommer glömma

"A goal without a plan is nothing else than a daydream"

bla bla bla...

nu bär det ut igen, ska träffa Lisa en sista gång och ta någonting att käka med denice.
our usual sunday. tack och hej

Jag och denice på äventyr


En vecka i januari

hej hopp här är veckan som varit i stora drag, jag kan kryssa för en av sakerna som funnits med på min att göra lista haha nämligen att vandra I-90 bron över från mercer island till andra sidan, jag har tagit med barnen till isrinken i bellevue och upptäckt joshys dolda hocketalanger, varit i skidbacken och insett att det här med skidor hade varit rätt roligt att testa, jag har börjat college och spenderat halva veckans löning på skolböcker, insett hur bra vi har det i Sverige med fri skolgång och varit på olive garden samt sovit igenom en hel film på bio :)

btw bilder från december och januari ligger nu uppe på facebook!!!!


Bambi på hal is


Shopping med spanjorskan och tyskan


urartning i bellevue park


sötaste ungen på skidor!


vandring på bron


käk ute - vår huvudsakliga sysselsättning

Espanol in America

Nu ska jag snart iväg och ha min första klass på bellevue collage, äntligen ska jag få lite hjärnstimulering haha. Har inte sett mycket av det de senaste halvåret. Så vässa pennan och fram med spanskakunskaperna igen.

Ikväll blir det au pair nation @ starbucks. HEJDÅ :) !!!!

2010, nu kör vi!!!!

tackar gör jag för att vardagen och denice är tillbaka, som jag har saknat er!!!

dagen har varit bra, i morse var jag sophie och betty ute och fixade prylar till vår art class som drar igång om en vecka, jag trodde jag hade fått jackpot med en förhållandevis billig klass som dessutom ger mig 30 timmar av de 70 som cultural care kräver. think again!! när vi lämnade affären var vi ca 100$ fattigare.

dessutom har jag lagt ut lika mkt på andra böcker, FML!!! återigen jag och denice känner oss tacksamma för Sverige och vår fria skolgång fram tills nu :)

efter skolan drog jag och josg och simmade medan emily satt och hemma och beundrade mina nya block och pennor och fick ihop ett riktigt snyggt porträtt av mig, även om det fick mig att inse vilken stor näsa jag har och hur mycket extra hon fick fylla ut med i ansiktet :)

vad mer, vad mer. denice var här vi pratade pratade pratade om allt, om hur fruktansvärt lyckligt lottad hon är som fått uppleva mer de senaste tio dagarna än vad många får uppleva unde sin livstid och vi slängde även ihop en liten framtids plan som går ut på att vi ska ta varje tillfälle i akt att SE & UPPLEVA. ett litet nyårslöfte skulle man kunna säga, såhär såg det ut:


jag känner mig pepp detta året, 1 januari och jag vaknade upp som en ny människa. dags att kick some ass och ha kul!!!!

God fortsättning

Jösses, det är inte klokt vad tiden går och här är man med backspegeln i hand och ser tillbaka på 2009. Som helt klart varit det mest händelserika året hittills. Det är konstigt, jag minns så väl hur jag tänkte förra året hos Sofia vart jag skulle befinna mig nästa gång kalendern bläddrade fram ett nytt år. Någonstans i USA ...
och här är jag idag, bevisligen slår faktiskt drömmar in. om man vill det tillräckligt mycket

året har varit grymt, med student och resan till turkiet med tjejerna längst upp på listan. Nu undrar jag vad 2010 ska bjuda på? Vart befinner jag mig när vi ska skåla in 2011?

God fortsättning jag tänker på er varje dag och kommer fortsätta göra tills jag får se er igen


Happpppyyy times


Alanya, Turkiet 2009


Grandma. Anne Disley, I love you now and forever.
I'll keep looking at the moon and your smile and laugh will forever
be in my memorie and remind me to do the same

RSS 2.0