Tacksamhet som är svår att mäta

Jag kom i måndagskväll hem från vår två veckors långa semester i södra Kalifornien. Jag har fått se både en, två, tre, fyra, fem och sex nya städer som kommer gå inn under min USA upplevelse. Det ena stället inte det andra likt, alla med dess charm och wow-effekt! Från San Francisco ner till Santa Barbara längs med highway 1 som enl många är ett av de finaste ställena i USA, två dagar senare åkte vi vidare mot Santa Monica, Laguna Beach och Manhattan Beach. Sanslöst! Bästa minnet är då vi sitter och äter middag ute på en pier och i vattnet får se två delfiner spexa. Sedan efter detta rullar vi inn mot slutdestinationen San Diego. Surfing, Seaworld, första gången djurupplevelser på Zoo och Safari och massa massa massa skratt.

Som om inte detta vore nog tänker jag tolv dagar senare? Då stora finalen väntar, två dagar på California Adventures och Disneyland i LA. Det lilla barnet i mig fick fjärilar i magen när jag fick krama om Mussepigg, dansa med Askungen och knäppa kort med woody och buzz!

Gratitude is the aditude, for sure!












Here you leave today and enter the world of yesterday, tomorrow and fanrasy


Sacramento

Här får ni ta del av en konversation jag och Frida hade Lördag klockan 12 på dagen:

Amy Disley: jag känner för att se någonting nytt idag
Amy Disley: ska vi åka till sacramento? haha
Frida Grundström: gääääärna!
Amy Disley: på rikgit?
Frida Grundström: haha jaaaaa! =)
Frida Grundström: sååå bra!
Amy Disley: ok, all in. vi kör!!
Frida Grundström: braaaa

En timme senare sitter vi i bilen tillsammans med Sara på väg mot en stad vi inte känner till, resan dit ska enl våra beräkningar ta ca 2 timmar. Men när man är ute på stora vägar i ett land som bär ungefär fem miljoner människor ute på vägarna åt gången där det dessutom finns massa spännande saker att se längs vägen så tar det ofta betydligt längre...

Klockan åtta pm brer Sacramento fram sig framför oss, på vägen har vi hunnit med ett stopp på fabriken som tillverkar det något kända jellybeansen samt ett outlet-mall. Snabbt, snabbt försöker vi hitta till det motsvarande riksdagshuset (då sacramento är Kaliforniens huvudstad) för att knäppa några foton medan solen fortfarande är uppe. Frida och Sara kör flygplans yoga på gräsmattan framför innan vi rullar vidare mot oldtown Sacramento, där vi b la. käkar gott mexikanskt, går på bröllop, cruisar en båt och ser på fyverkerierna över floden!

Spontanitet är någonting vi lever för!
















Beroende

Fan, har sa mycket att beratta men internetet ligger nere for sjuhundrafemtioelfte gangen det har aret!!!
I will be back shortly with a followup

ha en fantastisk helg

San Diego

Sista dagen i underbara San Diego då jag sitter på balkongen till strandhuset och väntar på att solen ska titta fram. Bakom mig har jag en fartfylld vecka och ett fullspäckat minneskort med bilder som kommer hjälpa minnena komma till liv i framtiden. Det har varit varierande strand/nöjesparker och vi har sett mycket utav vad San Diego har att erbjuda. Det hör defenetivt till de platser jag tänker besöka igen, i annat sällskap bara.

Imorgon kör vi en timme norrut och siktet är inställt på två dagar i Disneyland, ett ställe jag velat besöka sen jag var vadå tillräckligt gammal för att ha önskemål och begär? Kul ska det bli.

RSS 2.0